Foto bewerken gratis online

Ervaar moeiteloze fotobewerking online met Fotor foto editor. Foto bewerken's en creëer direct prachtige afbeeldingen, helemaal gratis.

Fotor online foto editor
Ontdek de meest populaire functies
Snijd de afbeelding van de kokospalm met de blauwe lucht bij in de perfecte grootte, bewerk een portretfoto met de foto editor Fotor

Foto aanpassen met gemak met Fotor's foto editor

Een uitgebreid scala aan foto bewerkingstools Of je nu op zoek bent naar het bijsnijden en aanpassen van afbeeldingen, het retoucheren van portretten, of het verscherpen van beelden, je kunt het allemaal doen met Fotor's online foto editor.

Foto's automatisch verbeteren Verbeter de kwaliteit van een foto met één klik. Versterk kleuren en belichting, verwijder vervaging en repareer details om het beste uit je foto's te halen.

Foto bewerken online in bulk Bewerk al je foto's in één keer met de batch foto editor. Doe meer in minder tijd

Optimaliseer je workflow met de AI foto editor

AI Achtergrond Verwijderaar Automatisch achtergronden van afbeeldingen verwijderen, transparant maken of vervangen door nieuwe. Laat je productfoto's binnen enkele seconden opvallen.

AI Foto Eraser Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om objecten uit foto's te verwijderen. Veeg eenvoudig over storende elementen en zie hoe Fotor de foto direct perfectioneert voor een foutloze uitstraling. Ervaar foto bewerken zoals nooit tevoren!

Tekst naar afbeelding Gebruik de ultramoderne AI-beeldgenerator om platte tekst om te zetten in een buitengewone kunst. Creëer prachtige kunstwerken gegenereerd door kunstmatige intelligentie die zeker indruk zullen maken.

Verwijderde de roze achtergrond van een product met lippenstift en verving de achtergrond door de zonsondergang boven de zee met Fotor
Breng fotofilters aan op een zitfoto van een meisje en verander de foto in een stripfiguur met Fotor AI foto editor

Verbeter afbeeldingen met filters en foto-effecten

Voeg foto filters en effecten toe Geef je portretten een elegante uitstraling met zwart-wit filters. Creëer een tijdloze look voor je foto's door vintage effecten toe te passen. Of vervag de achtergrond van je foto's om diepte en focus te creëren. Onze foto filters en effecten bieden eindeloze mogelijkheden.

Verbluffende artistiek AI-filters Eenvoudig elke afbeelding omzetten in een prachtig schilderij met onze gratis online foto editor. Experimenteer met diverse kunststijlen zoals cartoon, schets, anime, aquarel en meer, en bekijk je foto's in een nieuw perspectief.

Miljoenen creatieve opties binnen handbereik

Tekst toevoegen aan foto's Verbeter uw afbeeldingen met tekst die impact heeft en stijlvol is. Er is een grote verscheidenheid aan lettertype mogelijkheden beschikbaar, zodat u eenvoudig tekst kunt toevoegen die perfect past bij de sfeer van uw foto.

Foto's, pictogrammen, afbeeldingen, multimedia-elementen en meer U hoeft niet langer opnieuw op internet te zoeken naar ontwerpbronnen. Met Fotor online afbeeldingseditor heb je alles wat je nodig hebt om afbeeldingen op één plek aan te passen en te bewerken!

Gebruik Fotor om een foto van een meisje aan zee in een herziene stijl te bewerken en voeg boeiende teksteffecten en stickers toe
Combineer meerdere foto's in een collage met Fotor

Verander foto's in gedenkwaardige collages

Veel collage-modellen voor elke gelegenheid Maak een fotocollage om uw kostbare herinneringen te bewaren: bruiloften, verjaardagen, vakanties, familie-evenementen en meer. Fotor's gratis online foto editor geeft je dierbare herinneringen met gemak leven!

Creëer een aantrekkelijk visueel verhaal Sleep en zet neer om afbeeldingen op een esthetisch aangename manier te combineren en buitengewone visuele verhalen te creëren om met de wereld te delen.

Foto’s bewerken onderweg

Dompel jezelf onder in een naadloze fotobewerkingservaring. Download de Fotor-app om afbeeldingen altijd en overal te bewerken.

Fotor fotobewerkingsapp download QR-code

Verken nieuwe mogelijkheden voor je foto's

Maak je klaar om je fotogame naar een hoger niveau te tillen en je vrienden en familie gratis te verbazen met onze online foto editor!

Andere foto bewerkingsfuncties

Verken de meest populaire beeld bewerkingstools van onze gratis afbeeldingseditor op uw pc en mobiele telefoon. Bewerk afbeeldingen moeiteloos en direct.

Veelgestelde vragen over de Fotor foto editor

1. Is de foto editor van Fotor gratis?

2. Kan ik de gratis Fotor foto editor gebruiken op pc en mobiele apparaten?

3. Wat is het verschil tussen Fotor en Photoshop?

4. Hoe voeg ik tekst toe aan een afbeelding?

5. Wat is fotobewerking?

6. Hoe verandert de achtergrond van een afbeelding?

7. Hoe objecten van de foto verwijderen?

Mensen houden van Fotor

Ik ben geen technologie-expert, maar door de Fotor-foto-editor voelde ik me een professional! Ik kan gemakkelijk foto's zonder problemen verbeteren en bewerken. De interface is elegant en gemakkelijk te navigeren en het brede scala aan opties voor beeldbewerking is indrukwekkend. Fotor is werkelijk een verlosser!

Jennifer

Inhoud maker

Als ondernemer is tijd alles. Fotor's foto editor maakt fotobewerking een fluitje van een cent, zelfs zonder voorlopige kennis. De snelheid en efficiëntie zijn opmerkelijk en de resultaten zijn van topklasse. Fotor is nu mijn referentietool voor professionele beeldbewerking.

Mark

Ondernemer

Met de Fotor online foto editor kan ik eenvoudig foto's op één plek maken, bewerken en beheren. De overvloed aan aanpasbare modellen is een enorm voordeel. Fotor verbetert mijn creativiteit echt. Sterk aanbevolen voor wie effectief foto's wil bewerken met foto bewerken.

Ana

Blogger